Η Black Dog Productions προσφέρει υπηρεσίες πάνω στον σχεδιασμό και εκτέλεση παραγωγής, την διοργάνωση εκδηλώσεων, εκθέσεων, πολιτιστικών και εκπαιδευτικών ημερίδων, καθώς και θεατρικών προγραμμάτων για παιδιά και νέους. Προσφέρουμε υπηρεσίες κειμενογράφου και μετάφρασης στα αγγλικά για αιτήσεις συμμετοχών σε εγχώρια και ξένα φεστιβάλ, πανεπιστημιακά και άλλα εκπαιδευτικά προγράμματα. Αναλαμβάνουμε επίσης την δημιουργία και επιμέλεια πορτφόλιο, την ψηφιοποίηση αρχείων και καλλιτεχνικών έργων, για διαδικτυακές συλλογές, εκδόσεις και βιντεο-εκθέματα για εκθέσεις και εκδηλώσεις.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

  • Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την εκτέλεση θεατρικών παραγωγών, πολιτιστικών εκδηλώσεων και εκθέσεων. Η υπηρεσία περιλαμβάνει σκηνικό σχεδιασμό, διακόσμηση, τεχνικό και λογιστικό σχεδιασμό, και την οργάνωση αυτού του σχεδιασμού για την χρήση του από εσάς (σχέδια και μακέτες, τεχνικά φύλλα, λογιστική ανάλυση εξόδων). Η εκτέλεση παραγωγής περιλαμβάνει, την κατασκευή σκηνικών, φροντιστηρίου και κοστουμιού, και την δημιουργία media kit (βίντεο, φωτογραφίες, πρόγραμμα, συνοδευτικά κείμενα για τον τύπο). Για αυτήν την υπηρεσία είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε μαζί μας τουλάχιστον 3 μήνες πριν την προγραμματισμένη σας εκδήλωση.

H Black Dog Productions είναι ανοιχτή σε προτάσεις για συμπαραγωγές. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν ένα αρχικό κεφάλαιο που να αντιστοιχεί τουλάχιστον στο 70% των άμεσων λειτουργικών εξόδων (ένσημα, ενοικίαση χώρου, τεχνική υποστήριξη).

 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΟΡΤΦΟΛΙΟ

  • Αναλαμβάνουμε την δημιουργία ψηφιακού και έντυπου πορτφόλιο για καλλιτέχνες. Ένα πορτφόλιο αποτελεί την ολικότερη παρουσίαση για την προβολή ενός καλλιτέχνη: μοιράζεται σε δημοσιογράφους και ανθρώπους του χώρου, γκαλερί και μουσεία, καλλιτεχνικούς επιμελητές σε φεστιβάλ και καλλιτεχνικές διοργανώσεις, καθώς και σε υποψήφιους χορηγούς. Αυτή η υπηρεσία μπορεί να συνδυαστεί με υπηρεσίες κειμενογράφου και μετάφρασης, καθώς και ψηφιοποίησης έργων.

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

  • Διαδικτυακές συλλογές, εκδόσεις, εκτυπώσεις, και βίντεο-εκθέματα, όλα πλέον ξεκινάνε από ένα ψηφιακό αρχείο. Η ψηφιοποίηση είναι εξαιρετικά σημαντική για την διατήρηση και την εκμετάλλευση οπτικών έργων που βρίσκονται σε αναλογική μορφή. Στην εποχή των ψηφιακών τεχνολογιών η προσβασιμότητα σε αυτό το υλικό έχει σημαντικά κοινωνικά και οικονομικά οφέλη.

Η επιχειρησή μας έχει ψηφιοποιήσει το φωτογραφικό αρχείο του σεναριογράφου και σκηνοθέτη Παναγιώτη Ευαγγελίδη, ένα μοναδικό αρχείο τεράστιου εθνολογικού και καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος από τα ταξίδια του στην Ιαπωνία και άλλες χώρες της Ασίας σε μια περίοδο από τα μέσα της δεκαετίας του 1980 μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 1990.